AKTUELNO

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

U Jutranjem programu "Novo jutro", koji vode Predrag Sarapa i Dea Đurđević tema za gosta lekara ovog jutra viće kako se leči alopecija.

Štampu prelistavamo sa prof. dr Milovanom Stanišićem, predsednikom Univerziteta Singidunum i Borisom Vukovićem, odgovornim urednikom Srpskog telegrafa.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

U kom pravcu će se razvijati trgovinski odnosi između Amerike i Evropske unije i koliko bi to moglo da se odrazi na transatlanstki savez, tema je o kojoj ćemo razgovarati sa Obradom Kesićem, šefom Predesdništva Republike Srpske u Vašingtonu, prof. dr Dejanom Miletićem, direktorom Centra za proučavanje globalizacije i Brankom Radunom, političkim analitičarom.

U kom uzrastu se javljaju prvi znaci ljubomore i kako prepoznati patološku ljubomoru, tema je za Jovana Marića, seksologa, Ljubicu Bogetić, psihologa i Brankicu Šaljić Milenković, psihoterapeuta.

Zašto je odlučila da se priključi izbornoj listi "Aleksandar Vučić- zato što volimo Beograd" reći će nam naša proslavljena rukometašica Dragana Pešić Belojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako se kažnjavaju krađe, tema je za gosta advokata.

Sa kakvim se sve priblemima suočavaju ljudi niskog rasta u Srbiji, tema je o kojoj ćemo razgovarati sa Jovanom Šinikom.

U rubrici Pod reflektorima ugostićemo glumca Ivana Mihailovića sa kojim ćemo razgovarati o predstavi Urnebesna tama koja će 4. februara biti izvedena u Ateljeu 212.

U rubrici Hit jutra ugostićemo mladog pevača Igora Lazarevića, sa kojim ćemo razgovarati o radu na crtanom filmu "Mali veseljak: brod spasilac" i predstojećoj Beoviziji.

#Dea Đurđević

#Jutarnji program

#Novo jutro

#Predrag Sarapa

'